Anonim

Decendents 2 - kako mi je ime (zira)

Preden se je manga končala, se spomnim, da sem nekje prebral, da je bil del stvari, ki bi jih bilo treba razkriti do konca, Scarjevo ime, vendar se ne spomnim, da bi to kdaj izvedel. Kako je ime Scar, je bilo kdaj razkrito?

1
  • 11 To je enostavno, to je Jugenmusugenmegogonosedegakaisadasensugesugematsufuraimatsufuraimatsukurunatokorosuruntorayamagojiburagojibaibobaibonoshoringashoringgagurindaigurindainobumbokobinnobumbokonanojoukyuumenochousuke.

Njegovega imena niso nikoli razkrili.

Glede na to:

V prvem animeju je Scar umrl, ne da bi bilo kdaj razkrito njegovo ime. Vendar pa je avtor nameraval razkriti Scarjevo ime, preden se manga konča (v "dodatkih" na koncu zvezka 15 Arakawa navaja, da ima ime za Scar, vendar je to skrivnost). V 102. poglavju Wrath vpraša Scarja, kako mu je ime, odgovori, da nima imena, in ga je že zdavnaj zapustil. Od 108. poglavja Scar uradno nima imena in navaja, da po dvakratni smrti ne obstaja več. Ni znano, ali bo njegovo ime kdaj razkrito.

4
  • V šali v nekanonskem gledališču 4-Koma je navedeno, da je Scarjevo pravo ime Jugemu-jugemu Gok nosurikire Kaijarisuigyo-no Suigy matsu Unraimatsu F raimatsu K nerutokoroni-sumutokoro Yaburak jino -burak ji Paipopaipo-paiponosh ringan Sh ringanno-g rindai G rindaino-ponpokop no-ponpokon no Ch ky meino-ch suke, izpeljan iz Japonska ljudska pravljica "Jugemu." V šali piše tudi, da isto ime nosi tudi kralj Bradley, še en lik, katerega pravo ime ni znano.
  • @Dimitrimx, ki ga ne razumem popolnoma, nekateri deli pa pomenijo "brez kraja za življenje" ali tako se zdi. Kakšen bi bil prevod za to?
  • 1 @Prix (jaz nisem japonski, zato je to grob prevod) živi dolgo, živi dolgo in uspevaj. naj vas čaka veliko bogastvo, kadar koli greste, tudi v različne dežele in pod različnim nebom. kot dolgo živeči kralj šuringan. in njegova draga žena furindai. in njihovi otroški ponpokopi in ponpokona. živeti dolgo in blagoslovljeno življenje.
  • 4 @Dimitrimx Ne povsem: en.wikipedia.org/wiki/Jugemu