Anonim

All Might Deku Training | My Hero Academia Tough Like The Toonz: EP 11

Midoriya je 10 mesecev treniral, da je zgradil svoje telo, po treningu pa je bil dvignjen [vitka mišična postava] desno, zakaj torej od sprejemnega izpita do konca športnega festivala gleda na model / polovico svoje velikosti / suh? Vsi drugi liki so dobro zasnovani, razen njega. V loku USJ so vsi liki videti super, Midorija pa je videti tako suha. V loku Hero Killer ima spet enako postavo kot tisti na sceni na plaži, kot dobesedno enako.

Ali je to samo posledica sprememb umetniškega sloga avtorja / umetnika tako v Anime kot v Mangi ali obstajajo razlogi, da je po tej sceni na plaži suh?

2
  • Pravkar sem začel s programom My Hero Academia, zato res ne morem dati popolnega odgovora, vendar ne pozabite, da je All Might rekel, da je Deku pospešil proces treninga, da bi izpolnil svoj rok. Kot vidim, je umetniški slog prikaz Dekuja, ki se še vedno prilagaja svojemu novemu mišičnemu telesu in muhi
  • Verjamem, da je bilo vse, kar bi lahko rekel, povezano s tem, kako veliko% One for All bi lahko uporabil Deku, saj ni bil nikoli preizkušen do robotske scene Zero Point. Kar zadeva mišico, ki jo je treniral 10 mesecev, bi moral biti prilagojen tej postavi, vendar je v tej sezoni 1 iz te postave postal suh, kot da tega desetmesečnega treninga ni nikoli opravil. Kar naenkrat je v loku morilcev junakov v 2. sezoni popolnoma enak, kot je bil na plažni sceni 1. sezone.

No, moje ugibanje, zakaj bi bil videti suh, je vse zaradi značaja in razvoja tega lika. Mislim, Deku ali Izuku mydoria se je "rodil" nenavadno in v vesolju MHA, kar pomeni, da je vaša teoretično zelo šibka ali šibka v primerjavi z drugimi s čudnostmi. V tem primeru je razlog, da je lahko videti majhen ali šibek, čeprav je mišično zelo zgrajen, verjetno vse zaradi zapleta ali razvoja značaja.

Upam, da je odgovor na vaše vprašanje!

(Verodostojnost tega odgovora temelji na večkratnem gledanju anime in poznavanju načina zapleta in razvoja)

3
  • Strinjam se, da se je rodil brez veze in je bil sprva suh, vendar je treniral telo, bil je dobro grajen in mišičast. V primerjavi z drugimi je šibek, če gre za ravnanje s svojimi muhami. Kolikor sem razumel, naj bi lahko uporabil 5% takoj po treningu na plaži, ker pa ne ve, kako uravnavati moč, je lahko uporabil le 0 ali 100% in posledično se je uničil . Kako uporabljati svojo domiselnost, se nauči šele, ko je začel trenirati z Grand Torinom in je naenkrat videti mišičast, natanko tako, kot je bil v 2. poglavju.
  • Kako je videti suh, ko je fizično dobro grajen, koristen za zaplet in razvoj značaja. To premaga namen njegovega treninga za izgradnjo telesa. Zaradi zapleta je že tako šibek, saj ne more učinkovito uporabiti svoje muhe, ne da bi se zlomil.
  • Tudi v preizkusnem loku Quirk Apprehension, ki je po mojem mnenju v 5. poglavju, so znaki, ki so višji od njega, videti večji od njega, kjer pa so znaki, krajši od njega, manjši od njega.