Anonim

Bowflex® Uspeh | Max Trainer®: Deena

Itachi je imel s svojim Susano'om posebne sposobnosti: Yata Mirror, Totsuka meč in Yasaka Magatama. Ker ima Sasuke oči Itachi, ali ne bi mogel izkoristiti tudi teh sposobnosti?

1
  • Prepričan sem, da je Susano'o edinstven za vsakega uporabnika in tudi njegove sposobnosti. Zato Itachijeve oči ne bi smele vplivati ​​na Sasukovega Susano'o.

Da in ne. Tiste dodatke Itachijevega Susano'a je našel on. Dokazano je, da je Sasuke ustvaril svoje orožje v tej obliki. Sasuke je pravkar uporabil Itachijeve oči za Večnega Mangekyouja Sharingana. Kontrastni primer bi bil, kako je Danzo ukradel oko Shisuija Uchihe in je lahko uporabil svojo tehniko Kotoamatsukami. Mogoče ni bil tako močan kot Shisuijev, vendar ga je kljub temu uporabil. Enako lahko velja za Kakashi in Obito's Kamui. Verjamem, da je Itachi-jeve dodatke za Susano'o našel sam, ker je Orochimaru, ki se je pojavil med bitko Itachi-Sasuke, izrazil svoje presenečenje, ko je imel Itachi orožje. Poznavanje meča Orochimaru verjetno pomeni, da ga je poskušal dobiti tudi on. Enako velja za Yata in Yasaka.

Ko je Sasuke srečal itachi kot svojo reanimacijsko obliko, je uporabil Amaterasu proti kabutu, ko ga je itachi poskušal ustaviti, hkrati pa je itachi uporabil prepovedani jutsu Izanami, za katerega Sasuke ni vedel. Sasuke je še vedno ni uporabil tudi po prepiru med njima. To nam pove, da Sasuke ni dobil vse sposobnosti itachija. Uporabil ga je, kot je rekel itachi, za vrnitev oči. Če nekdo dobi večni mongekyou sharnigan, potem vidnik ne bo več izgubil vida