Anonim

ニ セ コ イ Nisekoi ED3 - \ "Trick Box \" | Popolna angleška naslovnica

Ogledal sem si film Sora no Otoshimono z naslovom "Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master (2014)".

V tem filmu, ko je Mikako pregledala Ikarosov spomin, je bilo razkrito, da je bila Mikako Angeloid, ki je Ikarosa poslal z neba. V anime TV seriji nikoli ni bilo prikazano, da je Mikako Angeloid. Je samo prijateljica Sugate iz otroštva, ki ji pravi "Ei-kun", in je hči vplivnega šefa jakuze v Soramiju. In obstajala je možnost, da je tudi Sugata Angeloid, ker sta bila prijatelja že od otroštva.

Torej, zakaj je Mikako poslala Ikarosa z neba? Spoznati Tomokija?

To je Mikako Satsukitane.

2
  • Mislim, da bi uničil svet?
  • Bilo je prikazano le na kratko in ni bilo v mangi, zato to vprašanje morda sploh ne bo imelo nobenega odgovora. En popravek pa ni bila angeloid. Bila je ena izmed ljudi Synapse. V času, ko je Ikaros pustošil, so obstajali samo Alpha, Beta, Delta in Gamma.

Najprej se motite, ko je Mikako poslala Ikarosa z neba. Daedalus je osvobodil zapečatenega Ikarosa in jo poslal v Tomoki.

Drugič, na podlagi tega, kar je Ikaros rekel med spominjanjem, je Mikako takrat delala Ikaros, da je nepravilno deloval, tako da je sprejemala naročila ljudi. Za referenco je Ikaros dejal: "Potem ko sem zemljo znižal na nič, sem nenadoma nepravilno deloval." Mikako je morda zapečatila tudi Ikarosov spomin, da se ne bi spomnila, kaj je povzročilo njeno okvaro, dokler Mikako sama ni odstranila pečata, tako da se je dotaknila čela, ko je rekla, "prosim izpolni Ei-kunovo željo." V zvezi z razlogom, zakaj je Mikako to storila, gre zgolj za špekulacije, morda pa zato, ker ji ni všeč način, kako je Mojster Synapse naročil Ikarosu, da neusmiljeno ubija ljudi, ali pa je Ikarosa obžalovala, ker je moral ubijati tudi takrat, ko noče.