Anonim

Naruto - Itachi Sharingan je pojasnil - Tsukuyomi močnejši, kot si si predstavljal

Po tem, ko sem šel skozi to povezava, Sem prišel do prepričanja, da je zvočna genjutsu veliko boljši od genjutsuja za oči.

Potem, ko sem se spomnil incidenta med genjutsu dveh žajbljevih krastač in Kabutovim genjutsujem, sem začutil, da se uporabniki Sharingan / Rinnegan težko osredotočijo na svojo bitko.

So torej moja ugibanja resnična?

Nekaj ​​tehnik zvočne genjutsu je naštetih tukaj:

  1. Demonical Illusion: Toad Confrontation Chant
  2. Tehnika templja Nirvane
  3. Demonska flavta: Fantomske zvočne verige

Ne gre za to, da bi bil zvok genjutsu boljši. Zvočna genjutsu deluje v drugačnem smislu, tako da je doujutsu (očesne tehnike) neuporabno, da bi se mu izognili, za razliko od iluzij, ki delujejo na vid.

Tako je genjutsu, ki temelji na zvoku, učinkovitejši za uporabnike Sharingan, ker se zanašajo na svoje izboljšane moči vida, da bi preprečili večino genjutsuja.

0

Genjutsu z zvočno podlago je lahko učinkovitejši kot genjutsu z očesnim dnom, ker smo videli, da se moški bori z itachi, ne da bi mu pogledal v oči in noben očesni stik ne pomeni genjutsu, če pa se uporablja genjutsu z zvočno podlago, pa tudi spretni nasprotniki ne morejo blokirati ali zaskočiti. zvočni valovi v celoti plus njegova zvočna osnova genjutsu, zato je odvisna od zraka, tako da pokriva večino učinkovitih področij.

Sound base genjutsu so resnično zmogljivi, vendar jih nekaterih ni mogoče izvajati hkrati, zato je to pomanjkljivost, če imate 1 strel, če zamudite to.

Torej na vse načine in ob upoštevanju vseh točk lahko rečemo, da obstajajo prednosti in slabosti genjutsu za stik z očmi in genjutsu za zvok.

Tako mislim.

Če odmislimo Madarin odgovor, zvok in vonj, bi bil morda najbolj učinkovit genjutsu, saj ne vpliva na oči, temveč na druga čutila, od katerih noben doujutsu ne prinaša prednosti. Če bi Madara oslepel, bi še vedno lahko uporabljal doujutsu, vendar bi se njegova druga čutila zmanjšala. To je čas, ko bi Orochimaru prišel z nečim koristnim, saj je vodja Sound Villagea.

4
  • lahko u mestu nekaj vonj in okus genjutsu?
  • @Jiraiya Kolikor vem, v zgodbi ni bilo nobenega omenjenega ali videnega. Toda v teoriji, če obstaja vizualna in zvočna genjutsu, potem najverjetneje obstajajo razlike v vonju in okusu. Ni preveč nepredstavljivo, saj bi bilo najučinkovitejše za nasprotnika, saj je oseba lahko gluha in slepa, vendar morajo vsi dihati (razen mrtvih seveda). Samo toliko časa lahko človek zadrži sapo, preden podleže svojim telesnim funkcijam in ponovno pasivno diha.
  • vaša špekulacija je pravilna .... o tem ni dvoma, ker pa imamo opravka s to anime, sem pričakoval nekaj dejstev z vašo izjavo ..... brez dvoma o urini teoriji, vendar me je bolj zanimalo, kakšen vpliv ima morda proti očesnim tehnikam
  • Ninja iz enega od filmov Naruto je uporabljal genjutsu na osnovi vonja. Pozabim koga. Njen jutsu vključuje vrtince cvetnih listov.