Anonim

10 stvari, ki jih verjetno niste vedeli o Obitu Uchihi (10 dejstev) | Naruto Shippuden | Akatsuki

Med bojem med Minato Namikaze in Tobijem (v epizodi 248 Četrta smrtna tekma Hokage od Naruto: Shippuden anime ali poglavja 502 in 503 mange), Minato pobegnil iz Tobijevega Kamuija, kljub temu da je bil ujeti v tehniki nepričakovano.

3 minuti in nekaj sekund kasneje v epizodi sta stekla drug proti drugemu. Na izjemno bližnji razdalji je Minato odpeljal a Rasengan. Glede na svetlo auro in zvok, ki ga ustvarja, sem prepričan, da je Tobi to opazil.

Tobi je skozi njega pustil kune, ki jih je vrgel Minato. Torej, namesto da bi uporabil Kamuija, da bi Minato posredoval skozi njega, zakaj je Tobi nadaljeval? Minato je že enkrat pobegnil iz Kamuija in takrat so ga nepričakovano ujeli.

1
  • Nimam pojma, vendar vaše trenutno vprašanje nima nobenega glasovanja. Kar sem počel do zdaj, je, da je vprašanje videti boljše. Naruto ne berem, zato ne morem zares ugotoviti, ali je to vprašanje subjektivno ali ne. Vendar moj neinformiran vtis tega vprašanja je, da je nekoliko čudno uporabljati spretnost, če veste, da se ji nasprotnik lahko izogne.

V poglavju 502 na strani 8 se je Tobi boril z Minato. Kot je komentiral nhahtdh, ni razloga, da bi isti jutsu uporabili dvakrat, ko bi se nasprotnik temu lahko izognil.

Spodnja slika prikazuje Minatove notranje misli, preden so se na drugi sliki spopadli med seboj.

Če si pobliže ogledate drugo sliko, ki ste jo objavili zgoraj

Kune lahko vidite skozi Tobi. Če se ne zavedate, je Tobi dejansko s Kamuijem puščal kune skozi njega. Vendar pa je moral Tobi za napad utrditi telo. Tobi ni mogel istočasno napadati in braniti s Kamuijem. Popravite me, če se tukaj motim.

Kot lahko vidite iz zgornje slike, se je Tobi dotaknil Minato in nameraval napasti. Ne vem, kakšen jutsu je nameraval uporabiti, toda Tobi je bil prepričan, da bo zmagal, zato je bilo celo telo trdno in ni uporabljal Kamuija.

Hiraishin Level 2 je bil hitrejši od napada Tobija in Booma. Rasengan.

Torej razlogi, zakaj Tobi ni uporabil Kamuija, da je Minatojev napad prešel skozi njega:

  • Dvakrat uporabiti isti jutsu proti elitnemu šinobiju je neumno, razen če ima človek utemeljeno prepričanje, da bo delovalo, ali če ima drug motiv.
  • Tobi je bil prepričan, da bo v tem boju zmagal, kot lahko vidite na tretji sliki.
  • Ni vedel za Hiraishin Level 2. Kot vidite, je bil presenečen, ko je Minato skočil na kunai.
2
  • Hiraishin stopnja 2. Ne Hiraishin
  • 1 IIRC so vsi Hiraishin Jutsu, ki jih je uporabljal Minato, uporabljali označeni, a mirujoči Kunai, vendar se je Kunai premikal.