Anonim

Samostojni trening št. 1 - akustik

Kaj je njegov razlog za vse, kar počne Juha Bach v trenutni mangi Bleach?

Tudi po wikiju Bleach je njegovo uradno ime "Yhwach", ne glede na Juha Bacha, zato se tudi jaz sprašujem o tem. Kako mu je kanonično ime?

1
  • Opomba: Naša skupnost se je odločila V redu je spraševati o stvareh, ki so se do zdaj morda razkrile ali pa tudi ne.

Zdaj ima Hueco Mundo. Če bi prevzel nadzor nad Soul Society, v njegovih mislih ne bi bilo moči, ki bi se štela za dovolj veliko, da bi znova ogrozila dirko Quincy. Zdi se, da je to moja predpostavka.

Čeprav sem prepričan, da obstaja nekakšna povezava, ki se bo še razkrila tudi nam. O tej povezavi domnevam zaradi dejstva, da je Masakijeva družina mrtva in da ni nobene razlage, razen če domnevamo, da so umrli v genocidih Quincy.

kaj je njegov razlog za to?

Še ni razkrit. Čeprav bo verjetno izšel proti koncu loka.

Kako mu je kanonično ime?

Uporablja in drugi ga večinoma imenujejo Juha Bach. "Yhwach" je lahko naslov in ne ime (ki temelji na podobnosti z "Yahwe" - hebrejsko ime boga) ali drugačna izgovorjava istega imena (v drugi pisavi / jeziku).

Čeprav se zdi, da je Juha Bach napačen prevod Yhwacha (kar se zdi uradno ime), kot je komentiral @Zeno.

4
  • Samo pogledal sem naokoli in očitno je Juha Bach napačen prevod. Uradno ime je prikazano na shonenjump.viz.com/node/1095 in čudno je "Yhwach".
  • 1 No, razlog je verjetno maščevanje? Mislim, Shinigami naredil genocid-izničil celoten rod Quinciesov.
  • @MadaraUchiha - se mi ne zdi prav, ne časovno modro in še posebej ne glede na to, kako si je povrnil moči. Se pravi, da je bil sovražnik shinigamija že zelo dolgo, verjetno pred genocidi.
  • @Oded: Glede na "prerokbo" ali kaj drugega si je v 999 letih povrnil vso moč, tako da se časovna premica ujema.

Verjetno želi ubiti Dušnega kralja in zavladati svetu. V enem od poglavij. rekel je svojemu pomočniku, naj Sternritterjem ukaže, naj se umaknejo, da bodo lahko počakali, da pride kraljeva garda. Juha Bach je preveč pameten, da bi začel vojno zaradi maščevanja. Skrbi samo zase.