Anonim

** TOBIRAMA SUPER IMPACT IMA 2 ZDRAVSTVENI BARI NANI * | ** Naruto Ultimate Ninja Blazing *

Če bi imel edo tensei neomejeno čakro, ali ne bi mogli brez tveganja uporabiti ponovnega rojstva rina?

Preprosto rečeno, Rinne Rebirth Jutsu uporablja uporabnikovo življenjsko silo, da vdahne življenje drugemu telesu. Uporabnik tega Jutsuja po dokončanju neizogibno umre.

Reinkarnacija Edo Tensei je samo duša in čakra, vezana na telo. Duša je vezana, dokler se pogodba ne konča in čakra ni neomejena.

(Hvala @Henjin za to, da je opozoril): Ker reinkarnacija Edo Tensei nima v sebi življenjske sile, jutsu ne bi mogli izvesti.

Ampak, če bi upoštevali možnost, da imajo neomejeno čakro in se spregleda potreba po življenjski moči, bi to postalo paradoks. Uporabnik mora najprej izčrpati svojo življenjsko moč in umreti, se vrniti iz mrtvih, vse pa je reinkarnacija. To bi pomenilo, da uporabnik zaradi neomejene čakre in pogodbe ne bo mogel dokončati jutsuja Rinne Rebirth.

(opomba: to vprašanje stoji na področju "mnenja". Sem pa poskusil odgovoriti z dejstvi iz serije)

4
  • 1 Odlična razlaga. Opravičujem se za svoje netočnosti v izbrisanem odgovoru. Nisem prebral celotnega wikija, vendar je bil moj spomin na dogodke očitno daleč od tega, kar se je dejansko zgodilo
  • 1 Ok, hvala, res je paradoks.
  • 1 Mislim, da če Rinne Rebirth uporabi življenjsko silo, potem mrtvega človeka ne bi bilo. imeli bi dušo, ne pa tudi življenjske moči.
  • 1 @Henjin imaš prav. Osredotočil sem se na odgovor na vprašanje, ali bi sploh lahko reinkarnacija Edo Tensei izvedla jutsu Rinne Rebirth. Hvala, uredil bom svoj odgovor