Anonim

Kapitan tsubasa-waka waka (čas za Afriko) amv

Naletel sem na ta članek v Kotakuju, imenovan "Gintama Manga se še ne konča, ker se je njen ustvarjalec zajebal", in mi ni povsem jasno, kaj se dogaja.

Tako se je očitno Gintama prvotno končala leta Tedenski skok 15. septembra 2018. Zdaj pa se zdi, da se še ne konča in se premika Skoči Giga namesto tega? Kaj se je tam zgodilo? Bi lahko nekdo razložil?

Tu je omenjeno:

Očitno je avtor napačno izračunal, ko je poskušal oceniti, kdaj se bo serija končala. Omenil je, da je v skoku mangaka mora uredništvo obvestiti 6 mesecev vnaprej pred datumom, ko naj bi se manga končala.

Vendar se mu je zdelo, da je po obvestilu uredništva spoznal, da v preostala poglavja ne more vstaviti vsega, kar potrebuje za pravi konec. Ker je obveščanje uredništva o predvidenem koncu verjetno absolutno, kar pomeni ne more vzeti nazaj tega, kar je rekel na predvideni datum, da se bo končalo in najverjetneje obstaja še ena manga, ki naj bi že nadomestila Gintamo v Tedenskem skoku ker jim je že sporočil, da bo mango končal, je bila iz Tedenskega skoka prenesena na Jump Giga.

Se Gintama konča ali ne? Na podlagi teh informacij se ne, še ne konča.