Anonim

Fury Fighter: Kdo ljubi Grand Zeno? (全 王) Igrajmo nagradni sklad Time Limited. Uporabite 98 medalj bojevnikov

V bitki pri Vegito proti združeni Zamasu smo videli, da je Vegito stopljen trajal zelo malo, ker je bil Vegito tako močan, da je bila moč uhanov porabljena, da je Vegito ohranil skupaj. Če bi Goku in Vegeta uporabila uhane na turnirju moči, da se stapita in postaneta Vegito in po zelo kratkem času spet raztapljata, ali bi lahko ta uhani iz potare uporabila za zlitje drugih bojevnikov, na primer 17 in 18?

Da.

Ta slika je takoj po tem, ko sta Goku in Vegeta razbila proti Merged Zamasu. Uhani Potara vidimo na Vegetinem desnem ušesu in Goku ga ima očitno na levem ušesu. Tudi med bojem med Vegito in Buuhanom (Super Buu z absorbiranim Gohanom) obstaja prizor, ko Goku in Vegeta v njem raztapljata, Vegeta pa zlomi uhan Potara. Tako bi lahko Goku in Vegeta dala uhane Potara, da takoj pokličeta nekoga, kot sta Android 17 in 18, in naj se stapita, če hočeta.

Nikoli ni bilo omenjeno, da uhani Potara zahtevajo časovno omejitev, kot je fuzijski ples. Če bi veljala časovna omejitev, bi to veljalo za same bojevnike in ne za uhane Potara, saj sami uhani vojakom ne dajejo dodatne energije in deluje le kot nekakšen multiplikator, ki združuje energijo med dva bojevnika.

Ali bi lahko zavrnili po koncu fuzije, je vprašanje, ki bi ga morali vprašati akria toriyama, ne interneta, saj ni bilo razloženo, da bom šel z, da bi lahko zavrnili, vendar so bili tako prestrašeni, da se niso mogli tako zavračati s potaro postati vegeto ne bi bil dober, edini način, da bi lahko ubili združeni zamasu, je bil, če bi goku izkoristil avtonomni ultra nagon ali če bi vegetto uporabil kaioken krat dvajset, medtem ko je super saiyan modra in izbrisana zamasu, če bi zavrnili, medtem ko najverjetneje bi bil vegeto potisnjen do konca in se dotaknil avtonomnega ultra nagona, kjer bi moral ubiti zamasu, tako da ne bi ostalo nič, sicer bi naredil tisto vesoljsko sranje, kjer niti popolnoma osvobojeno avtonomno vegetino vegeto ne bi moglo uničiti neskončnega zamasuja ne da bi vzel s seboj sebe in vesolje