Anonim

KAISER TRAJNA ZDRAVSTVENO ZAVAROVALNA DRAMA - ZGODBENI ČAS! - SURROGACY JOURNEY /// McHusbands

Nekaj ​​prizorov po neuspelem poskusu samomora Shouko vidimo Yuzuru, ki materi pripoveduje nekaj o slikah, ki jih je posnela, in kako poskuša Shouko preprečiti, da bi se ubila. Ali mi lahko kdo to razloži?

Od do wikija,

Njen hobi je fotografiranje poginulih živali namen pokazati svoji sestri, kako strašna je smrt. Namen je odvrni njeno sestro, da se ne ubije.

Yuzurujev hobi fotografiranja mrtvih živali se je rodil iz njene želje, da bi odvrnila sestro od samomorilnosti. To je potrjeno v Tihi glas manga. V zvezku 6 45. poglavje: Vse je bilo za nič, se zgodi trenutek, ko Shoko pove Yuzuruju, da želi umreti. Na isti strani Yuzuru poskuša ugotoviti, kaj storiti, in navede

Kaj lahko naredim? Kako naj naredim, da ne želi umreti?

Preden se flashback konča, se njen fokus premakne na nekakšno truplo in pomisli: "To je to!"

Poleg tega Yuzuru prej v poglavju pred povratnim sporočilom snema fotografije in na vprašanje, zakaj jo mama vpraša, odgovori:

Ker sem spoznal, da so brez pomena. Mislil sem, da se ji bo to spremenilo, ker bo želela umreti.

V zvezku 4, konec leta 32. poglavje: Dlesni sirup, vidimo utrip Yuzurjeve motivacije za fotografiranje. Ko drugi pokažejo Yuzuru ptičje truplo, ona slika in nato takoj vpraša Shoko, če misli, da je truplo grobo. Shoko si naredi zoprn obraz in iztegne jezik, kar Yuzuruja spodbudi k vznemirjeni glasnosti,

Oh ?! Misliš, da je grozno, kaj ?!

Malo kasneje, ko postane očitno, da vsi poskušajo razveseliti Yuzuruja po smrti njene babice, Yuzuru trdi,

V tem primeru me sploh ne razumete !! Ste res mislili, da me bo to osrečilo ?!

Malo raztezanje, vendar bi to morda lahko namignilo na slike, ki so namenjene njeni sestri in ne Yuzuruju sami.

Čeprav je nekaj neodgovorjenih vprašanj, na primer, ali Yuzuru resnično uživa v svojem hobiju ali če to počne samo zaradi svoje sestre, manga jasno kaže, da Yuzuru s slikami poskuša iztrebiti in motiti Shoka, da ne bi se ubila.