Anonim

Noticias Dragon Ball S.H Figuarts Nuevo Goku Super Saiyajin 2.0 / Hit / Retrasos Gohan Androidi 17 y 18

Ok, tako da me to vprašanje že dolgo muči: zakaj Majin Buu ni pomagal Goku in Vegeti v boju z Goku Black / Zamasu? Iskreno se mi zdi, da bi lahko naredil vsaj nekaj resne škode Goku Blacku, bodisi tako, da bi bil le rožnati blob, ki ga je skoraj nemogoče ubiti, ali pa bi ga absorbiral. Goku Black ga skoraj ne bi mogel ubiti, razen da bi ga preprosto prevzel, a Goku, Vegeta in Trunks bi bili tam, da bi pomagali. Preprosto nima smisla. Lahko je luknja v zapletu ali kaj podobnega, kar sem v animeju kar pogrešal.

Če bi mi kdo vzel nekaj časa, da mi odgovori, bi bilo super.

To v resnici ni Plot Hole. Goku in Vegeta sta v letu absurdno močna Dragon Ball Super v primerjavi z Dragon Ball Z. V Lok Planet Potafu, ki je bil pred Goku Black Arc, vidimo, da se Base Vegeta popolnoma igra s Super Saiyan 3 Gotenks.

Super Saiyan 3 Gotenks je bil primerljiv s Super Buujem, ki je najmočnejša različica Buuja (neupoštevanje fuzij). Trenutni Majin Buu je najšibkejša ponovitev Buuja in očitno nima moči, da bi se zadržal proti Base Goku in Vegeti, kaj šele, da bi bil lik Super Saiyan Blue.

Glede na svoje regenerativne sposobnosti se Buu lahko regenerira. Vendar ga lahko uniči, če ga prizadene močan napad. Spirit Bomb je bil na primer dovolj močan, da je premagal Kida Buua. Super Saiyan Rose Goku Black je več kot dovolj močan, da zlahka uniči Buuja, če je želel.

Nazadnje, glede na to, da je bil absorbiran, se je veliko močnejša različica Buu (Buuhan) trudila, da bi absorbirala Vegito, in to je uspela storiti šele, ko mu je Vegito dovolil. Goku Black je veliko močnejši od Vegita v sagi Buu, Majin Buu pa je precej šibkejši od Buuhana. Torej niti to ne bi bilo mogoče.