Anonim

Otakucraft (ㆁ ω ㆁ) IP: BuizelChu.aternos.me

Nisem prepričan, ali je to pokrito, toda ker Nanachi že ima blagoslov, ali to pomeni, da se lahko kot narehate povzpnejo, ne da bi umrli na podoben način kot Mitty?

Wiki: http://madeinabyss.wikia.com/wiki/Nanachi

Nanachi lahko vidi prekletstvo, zato se mu lahko izogne. Prav tako se lahko spomnite, da je svoje skrivališče vzpostavila v coni, prosti prekletstva, kar lahko pomeni, da še vedno potrebe da bi se temu izognili.

Torej, se lahko spet dvigne iz 6. plasti? Verjetno ja, če bo našla cone brez Curse. Je imuna na prekletstvo? Najverjetneje - ne, vsaj očitnih dejstev ni bilo, ki bi dokazovala nasprotno.

No, če ni odporna na prekletstvo, potem bi kdaj padla na učinek, če bi pojasnila, da je prekletstvo kot rjuha, ker v prekletstvu ni nobenih lukenj, ki bi jih lahko izkoristila.

Morda je podobna bitjem v breznu (glede na to, da ni več uvrščena med ljudi) in je imuna na takšne učinke. Glede tega, zakaj je postavila svojo hišo tam, kjer je storila, je mogoče, da je bila za njene poskuse na belih in črnih piščalkah, medtem ko je poskušala najti način, kako ubiti Mittyja