Anonim

Kaisei je Souunova hči, je Yasaburoujeva sestrična in nekdanja zaročenka. Toda zakaj ne želi, da jo Yasaburou vidi?

4
  • Verjetno ji je všeč in je tega zelo sramežljiva.
  • @Hakase ste isti hakase, ki je objavljen tukaj?
  • @Mindwin Predvidevam, da je to ena od sto spletnih mest, ki preslikajo vse od stackexchange, zato mislim
  • Mogoče zato, ker se sramuje, da je Ebisugawa? wikipedia nakazuje, da je že vedela za očetove načrte, da se znebi Souichirja.in za razliko od preostalih Ebisugawa, ki nadlegujejo Shimogamo, se zdi, da je z njimi zelo prijazna, celo skrbi za mamo Shimogamo med nevihto in zlomom Yashirja "Iz skladišča je njen oče izrekel smrtno obsodbo njenemu stricu (in glede na to, kako všeč ji je bila mama Shimogamo, bi lahko domnevali, da ji je bila Souichir enaka)

Odgovor je bil končno razkrit v nadaljevanju "Ekscentrična družina 2".

Prejšnja serija je ugotovila, da imajo nekateri tanuki dražljaje, ki razveljavijo njihove preobrazbe - mati Yasaburo na primer izgubi sposobnost, da zadrži svojo preobrazbo, ko vidi ali sliši strelo, in se vrne v obliko tanuki.

Razlog, da se Kaisei skriva pred Yasaburom, je ta ona je spodbuda, zaradi katere izgubi nadzor nad svojo transformacijo. Če jo vidi, se vrne v stanje tanuki.

Nikoli ni pojasnjeno (vsaj ne v animeju), kako to ve Kaisei, ko pa Yasaburo tega ne ve. Vendar se nakazuje, da je to vedela že od nekdaj in je njuno zaroko na skrivaj smatrala kot končno nemogoče zaradi tega.

2
  • Mislim, da to pomeni, da je večina Tanukijevih spodbud Benten glede na to, kaj se je zgodilo ob koncu 1. sezone
  • 1 Kaisei to ve iz prejšnjih izkušenj, morda takrat, ko sta bila oba veliko mlajša. Tako sem razumel njihovo izmenjavo. Poleg tega, da sta zelo sramežljiva v družbi drug drugega, je to smiselno.