Anonim

Jet Pens Haul - januar 2015

Na koncu vsake epizode Yuru Yuri San Hai! (tretja sezona Yuru Jurija), obstaja odsek za navzkrižni pregled (tik pred predogledom naslednje epizode), ki vsebuje element, uporabljen v glavnem delu epizode. Na primer srajca, ki jo je kupil Toshinou Kyouko, na kateri piše, da sem AHO (AHO je japonski, pomeni neumno).

V internetu lahko najdem to srajco, čeprav nisem prepričan, katera je na prvem mestu, srajca ali anime. To me zanima, ali predmeti, predstavljeni v razdelku za navzkrižni pregled, dejansko temeljijo na predmetih iz resničnega sveta ali je ta majica le naključje? Po naključju mislim, da je slučajno le znan in je tako nastal ali pa je srajca predstavljena, kajti ko je ustvarjalec serije brskal po internetu, je mislil, da je to smešno.

2
  • Ko vidim, da se te majice oglašujejo, jih običajno nosi Kyoko ali Sakurako
  • Če pogledamo na Googlu, lahko ugotovimo, da prodajalci izdelkov trdijo, da so te majice izvlečene iz anime. Skoraj brez dvoma lahko rečemo, da je bila majica najprej šala YuruYurija, nato pa je postala izdelek

Večina elementov navzkrižnega pregleda, prikazanih v Yuru Yuri, ni resničnih. Edino, kar lahko najdem, so majica "Jaz sem aho", blazina za telo Akari in sladkarije v 9. epizodi (izdelala jo je ista družba, vendar se imenuje (MORINAGA MLEČNI KARAMEL). Knjige v navzkrižnem pregledu so morda resnične, a jih žal ne najdem, druge, kot so pasja hišica in tester laži, pa niso resnične. Odbojka je očitno resnična, odbojka z blagovno znamko Moiken pa ne. Morda sem nekoliko odklonjen, vendar upam, da to pomaga.