Anonim

Kaj če Sasuke nikoli ni zapustil Konohe !?

Razumem, da je Sasuke izvedel, da je Itachija motivirala njegova želja po zaščiti vasi. Itachi je svoj klan pokončal le zato, ker so pripravljali upor. In tako je bila Sasukejeva motivacija za uboj Itachija nekoliko zgrešena. Ker mu je Tobi povedal o Itachiju, zakaj hoče uničiti Konoho? Itachi je umrl, ko ga je zaščitil. Zakaj ga hoče Sasuke uničiti?

1
  • to je uchiha prekletstvo sovraštva,,, ljubezen lahko zanje zlahka postane sovraštvo.

Želi uničiti vas, ki je njegovemu ljubljenemu bratu omogočila izbiro med njegovo družino in njegovo vasjo.

Sasuke upravičeno misli, da so ljudje, ki so jim dali ukaz, ubiti vse svoje sorodnike in jih je treba uničiti.

Ne pozabite, da ko gre za družino, zelo močni občutki zlahka vplivajo na Sasukeja.

Res je, da je Itachi izbral vas nad svojo družino nenormalna odločitev.

Obakrat se je maščevalo.

Sprva se je hotel maščevati za umor svojega klana od svojega brata Itachija, kasneje pa je vedel, da so napad ukazali starešine Leaf Villagea in da bi moral Itachi, da bi zaščitil Sasukeja, s svojimi rokami ubiti celoten klan. duh je bil proti celotni vasi Leaf kot celoti.

V mangi je Drugi Hokage omenil, da Uchihi ljubijo svojo družino bolj kot kateri koli drugi nindže. Njihov Sharingan se dejansko razvije, ko se borijo za svoje ljubljene in imajo tudi to težnjo, da postanejo hudobni in na iracionalni kri, ko njihovi bližnji oškodujejo ali ubijejo. Enako se je zgodilo z Madaro Uchiho, ko je bil njegov brat umorjen.

Maščevanje za njegovo družino in njegov klan. & Za to ga imenuje samo maščevalec.

Odločil se je zapustiti vas in se učiti Orochimaruja, ker je hotel postati močnejši od svojega brata in ga nato ubiti (Itachi). & Da bi ubil Itachija, mora biti dovolj močan, da se je pridružil Orochimaruju, da pridobi moč in se nauči novega jutsuja. Tako se lahko maščeva Itachiju.

Ko mu Tobi (Obito) pove lažno zgodbo o tem, kako je listnata vasica ukazala Itachiju, naj pobije celoten klan Uchiha, kar Sasukejeve občutke osveti za celo vas, ker je svojega brata prisilil v to okrutno dejanje. in se odločil uničiti listnato vas.

Mislim, da te dve stvari naredita Sasukeja Evil-a, ker se je najprej hotel za vsako ceno maščevati svojemu bratu zaradi svojega klana in družine. in nato Secound, ko je izvedel za Itachijevo žrtvovanje celotnega klana in družine zaradi vasi.

Od prve oddaje Naruto v 1. sezoni, 29. epizoda, je kača, ki je ugriznila Sasukeja v vrat, naredila zlo, kmalu je izpustil ali zapečatil kačjo moč.

Sasuke se je hotel maščevati itachiju in obnoviti svoj klan in družino, da bi pridobil novega Justuja, je moral zapustiti vas in ekipo 7.

1
  • 1 To ne pojasnjuje, kako je Sasuka postala "zlobna"

sasuke podceni in ta danzo prisili itachija, da ubije njegov klan, ker ni nikogar, je močnejši itachi, zato ga uporabite, recimo wepone in ubijte celoten klan uchiha, lahko pa ubije lastnega brata in sasuke ga sovraži, preden ne pozna turtha, toda toib mu je povedal vse Turth laže, tako da, zakaj poskuša uničiti list, ampak itachi mu je rekel, in zdaj poskusite zaščititi list