Anonim

Zvok tišine pevcev Ray Conniff

V kapetanu Zemlje je deklica, ki se med serijo pojavi le dvakrat, ko Daichi dobi svojega Livlasterja, in na koncu.

Na odprtju je predstavljena, zato sem jo sprva zamenjal s Setsuno, a pričeska je bila drugačna (ogromno darilo, da niso bili ista oseba).

Kdo je torej ta nekdanja dama? (ogromen spojler, če bi moral razložiti, zakaj ex-machina del)

Nekatera ugibanja na pogovorni strani o Hani Mutou so jo postavila za človeško obliko Vesoljske veverice Pitz, utelešenje Livlasterja ali kaj drugega.

Ker gre zgolj za špekulacije, bi rad izključil ta vir. Ali lahko kdo opozori na drug vir na njeno biografijo?

2
  • Zdi se, da ima tretji nastop v seriji, tudi v Daichijevih sanjah, v Ep. 23 Verjamem.
  • Ja, res je. Videti je, da je tam žalostna, vendar Daichiju ni rekla ničesar.

Dejstvo je, da o seriji nimamo pojma. Naše najboljše ugibanje je Livlaster.

Razlog 1 - Potrjeno je bilo, da gre za živa bitja z oporoko, vendar jih v resnici nikoli nismo "spoznali". Spoznali smo stroje, ne pa tudi njih, kar je čudno.

Razlog 2 - Njen barvni slog je enak Daichijevemu Livlasterju, zato obstajajo razumni dokazi za povezavo.

Razlog 3 - Prvič so jo videli, ko je dobil Livlaster. Z Daichijem jo vidijo le v kritičnih trenutkih zanj. Torej sta ona in on povezana.

Naslednja najboljša možnost je Pitz, vendar za drugo veverico nismo nikoli navedli ustrezne številke. Vendar je to verjetno druga najboljša teorija, ki temelji na dokazih. Po tej teoriji sledi nov lik (na primer planetarna oprema) za uvod v 2. sezono. Nimamo razloga, da bi to sumili, ampak hej, ne vemo. Nazadnje je Daichijeva mama. Živi s stricem, njegov oče je umrl, zato imamo pogrešano mamo. Mogoče obstaja kakšna zgodba?

Oba sta Pitz in Livlaster, oba Pitz in deklica imata enako obliko in barvo oči in Daichi se je prikazala, da mu je dala Livlaster. To je precej potrjeno, ker je druga veverica Lappa izginila, potem ko si je Siren povrnila spomine, vendar se ji je vrnila, potem ko je bil njen ego blok uničen.

1
  • 1 Bi lahko k temu odgovoru dodali morda več dokazov. :)