Anonim

Dragon Ball Super Ep. 65 REAKCIJE Napovedi !! | \ "最後 の 審判 か!? 絶 対 神 の 究 極 の 力! \"

Med zgodnjimi epizodami Sage o prihodnjih trunkih se spomnimo, da je Trunkov časovni stroj ustvaril izkrivljanje v prostoru / času, kar je Goku Blacku omogočilo, da je sledil Trunkom v preteklost z uporabo Ring of Time, vendar v omejenem času. Po nekaj minutah boja s Sonom Gokujem smo videli, da je Goku Black potegnilo izkrivljanje, ker se je popravil. Zanima me, če bi Son Goku ubil Goku Blacka, preden se popačenje popravi, ali bi ga vrnili v življenje?

1
  • Zakaj bi bil?

Odgovor na to bi bil da in ne!

Če bi Goku uničil črnino, ko je sledil Future Trunksom, ga ne bi vrnil v življenje. Ker pa ima Future Zamasu v prihodnji časovni premici trunk časovni obroč, bi ga lahko uporabil za vrnitev na Gokujevo časovno črto in morda ponovil tisto, kar je počel prej, tako da bi v teoriji Goku black še vedno bil živ, vendar to ne bi bil isti Goku Črna.

  • Ko goku in Vegeta nista šla na časovni trak trunk Future in se borila črno, ko se je Goku poškodoval in se vrnil na časovni trak, ni bil samodejno v redu. Torej z drugimi besedami, če bi Goku privezal ali ga je Black uničil, se ne bi vrnil na svojo dejansko časovnico.
  • Ko je bodoče trupe ubil super popolna celica v glavni časovni premici, so morali uporabiti zmajeve kroglice (tiste časovne osi), da so ga vrnili v življenje. Tudi prihodnji trunk uporablja časovni stroj, da se vrne na svojo časovno linijo in obstaja le eden od njega. Z drugimi besedami, njegov namestnik ni bil ustvarjen v tej časovni osi.
  • Vemo tudi, da imajo vsi Kaioshini časovne obroče in to je nekaj, kar je samo v njihovi lasti. Prihodnji zamasu je pobil vse Kaioshinove in imel dostop do teh časovnih obročev, tako da ne glede na to, ali je bila črna uničena skupaj s svojim časovnim obročem, še vedno lahko preide na drugo časovno linijo.
  • Vemo tudi, da ko bodo bodoči trunki uničili super zmajeve kroglice v vesolju trunk, to ni vplivalo na super zmajeve kroglice v mianski časovni liniji, saj je nagrada za najboljšega bojevnika na turnirju moči super zmajeve kroglice