Anonim

Hyakkimaru VS Demon | Dororo 1969 vs 2019 | Primerjava Dororo |ど ろ ろ シ ー ン 比較

Hyakkimarjeva mati moli kip brez glave. Kaj je ta kip brez glave?

Kip, ki ga Hyakkimarujeva mati moli, je Boginja usmiljenja. Kip boginje usmiljenja je imel glavo, preden se je Hyakkimaru rodil.

"Kip boginje usmiljenja je žrtvoval svojo glavo ob Hyakkimarujevem rojstvu, da otrok ne bi izgubil glave v očetovi kupčiji z demoni.", (Sklic - opombe, en.wikipedia.org/wiki/Dororo_(2019_TV_series))

Za več strnjenih podrobnosti o epizodah si lahko ogledate naslednjo povezavo: en.wikipedia.org/wiki/Dororo_(2019_TV_series)

3
  • Vključite ustrezne vire / reference.
  • Poskusite jih vključiti v sam glavni odgovor, ne kot komentar. Poleg tega bi bilo bolje uporabiti druge reference, saj nisem videl nobenega citata ali sklicevanja na to, od kod wiki te informacije: Kip boginje usmiljenja je žrtvoval svojo glavo ob Hyakkimarujevem rojstvu, da otrok ne bi izgubil glave v očetovem kupčijo z demoni. Navajanje poglavij ali številk epizod bi bilo boljše. Če želite dodati, če vključujete stavke od besede do besede iz drugih virov, navedite, da bi bili to zmotno mišljeni kot vaši in bi se šteli za plagiat.
  • Seveda. Vaš predlog je cenjen. Hvala @ W.Are

Kip se pravzaprav imenuje boginja guanyin. Prvotni kip ima glavo, vendar je boginja zaščitila Hyakkimaruja in je stala glava kipa. Pravzaprav je bilo le ugibanje youtuberja. Nisem prepričan, da je razlaga pravilna, a tukaj je povezava do videoposnetka. Razlaga se začne ob 4:07.