Anonim

Kaj so dvanajst demonskih lun? | Kimetsu no Yaiba Epizoda 9

Gledal sem videoposnetek v YouTubu in Youtuber je dejal, da je avtor uvrstil 9 stebrov. Očitno bi bilo,

9. Steber žuželk
8. Kačji steber
7. Meglen steber
6. Ljubezni steber
5. Vodni steber
4. Vetrovni steber
3. Plamenski steber
2. Zvočni steber
1. Kamniti steber

Kaj pa dvanajst demonskih lun? Je avtor določil ravni moči dvanajstih demonskih lun?

2
  • Dvanajst demonskih lun je v njihovih očeh označeno z uvrstitvijo, če je to ocena, ki jo iščete. Ugotovil sem prvotne ravni moči za stebre, ki jih je verjetno uporabljal youtuber, vendar ne morem reči, da je moja japonščina dovolj dobra za branje in s tem ugotavljanje, katera ocena se tukaj natančno uporablja.
  • Zdi se, da @Dimitrimx s povratnim iskanjem namiguje na uradno razvrstitev fizične moči na podlagi rokoborba tekmovanje ...

Njihova uvrstitev je označena s številom. Zgornja Luna od 1 do 6 je najmočnejših 6 po Muzanu, razporejenih po vrstnem redu njihovega števila, nato pa spodnja 6 stoji na podoben način.

Tukaj je nekaj informacij iz mange:

Zgornjo luno 1 je jezilo, da Zgornja luna 3 Akaza ni spoštovala hierarhije zgornjih lun. Predlagal je, da se lahko, če ga to tako moti, prijavi za krvno bitko proti Zgornji Luni 2 in zamenja mesta, kar pomeni, da hierarhija temelji na bojni moči

Glede na zadnja poglavja lahko domnevamo, da je to:

Obstaja nekaj demonov, ki bi lahko bili ena od lun. Kot vidimo, je bila zgornja luna 6 (Daki in Gyutaro) in zgornja luna 4 (Hantengu) zamenjana v nekaj dneh po njihovi smrti.